tiistai 22. heinäkuuta 2008

LEIRITYS ALKOI MÄKIKARNEVAALEILLA


Yhdistetyn junioriryhmä leireili ensimmäistä kertaa tänä kesänä Vuokatissa mäkikarnevaaleilla 16.-19.7. Leiriohjelma painottui mäkiharjoitteluun ja kilpailemiseen. Mäkiharjoituksia kertyi joka jannulle viisi ja kilpailuja vähintään yksi. Osa porukasta osallistui Finlandia Veikkaus Tourin osakilpailun alle 18-vuotiaiden sarjaan, joka toimi hyvänä kenraaliharjoituksena perjantaista mäkikarnevaalien leirikilpailua varten. Seuraavassa tuloksia kilpailuista:

Finlandia VEikkaus Tour, alle 18v, erikoismäki HS100

1. Jarkko Määttä
2. Sami Heiskanen
3. Antti Määttä
...
6. Olli Salmela
18. Anselmi Ilola
21. Jani Peltola
26. Ilkka Herola
30. Matti Herola


Leirikisa, yhdistetty HS100

1. Olli Salmela
2. Jani Peltola
3. Lasse Moilanen
4. Anselmi Ilola
5. Ilkka Herola
6. Matti Herola
7. Miika Taskinen
8. Ilkka Keskitalo


Leirikisa, erikoismäki HS100


1. Jarkko Määttä
2. Sami Saapunki
3. Anselmi Ilola
...
6. Ilkka Herola
8. Olli Salmela
11. Jani Peltola
12. Lasse Moilanen
13. Miika Taskinen
15. Ilkka Keskitalo
16. Matti Herola


Lisäksi Nikke Korhonen voitti HS50 mäessä käydyn yhdistetyn parisprintin yhdessä Risto Lindforsin kanssa. Nikke sijoittui erikoismäessä kuudenneksi.

Junioriryhmän seuraava leiri on 14.-17.8. Jyväskylässä. Luvassa on tiukka paketti hyppäämistä ja hiihtopuolella keskitytään tehoharjoitteluun. Suosittelen paria kevyempää päivää ennen leirille saapumista. Nähdään Jyväskylässä!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jyväskylän Laajavuoressa pidettiin Yh-juniorin toinen leiri. Leiri oli onnistunut, kelit suosivat hyppäämistä. Pojat hyppäsivät betonista ja K-64 mäestä. Myös sauvarinne ja rullahiihto treeneissä riitti mukavasti "happea". Ryhmällä on hyvä yhteishenki. Kiitokset Kuisman Antille sekä Rikulle ja Anssille. om